Aktiviteter

Golf
En konferens eller företagsträff går alldeles utmärkt att kombinera med golf. Man kan välja att helt enkelt gå ut och spela på någon av våra banor; vi kan också hjälpa er att organisera en tävling.
För nybörjare finns möjligheten att få enkel instruktion av vår golf Pro på rangen, innan man tillsammans går och prövar sina nya kunskaper på korthålsbanan!

 
Konst, Art Queen galleri i Norra Åsum 15 min från Araslövs golfklubb är vi stolta samarbetspartner med,galleriet exponerar konst i restaurangen under säsong. Under påskhelgen visas konst i festsalen på Araslövsgård. Besök på Art Queen galleri är en uppskattad upplevelse. Galleriet håller öppet dagligen, även work shop, målarkurser med grafiker erbjuds.
https://www.artqueen.se/

Gokart, Kristianstad karting klubb erbjuder privatpersoner och grupper ett roligt och fartfyllt äventyr, förgyll er konferens med detta uppskattade samarbete som vi på Araslöv har med karting klubben i Norra Åsum, 15 min från golfklubbben. Personalen på karting klubben tar väl hand om er, utbildar er i säkerhet och sköter tidtagning och prisutdelning.
http://www.kristianstadkarting.se/

Discgolf, (i Sverige också kallat frisbeegolf) är en sport som spelas med en disc. Målet är att spela en bana från början till slut med så få kast som möjligt. På Araslöv har vi en 6 håls bana, samma hål som vår Pay and Play golfbana (korthålsbana).