Golfweekend

Golfweekend i Skåne

Det är allt fler som blir intresserade av en golfweekend. Det är ett perfekt sätt att få koppla av och sysselsätta sig med den sport som allt fler satsar på. På Araslöfs Golf & Resort kan du ha din perfekta golfweekend där du kan avnjuta golf i underbar skånsk miljö.

Många förknippar Skåne med den vackra naturen och vår anläggning som finns strax norr om 
Kristianstad, en timme från Malmö motsvarar allt detta. Det är enkelt att ta sig hit och avnjuta den bästa golfweekenden i Skåne.

Våra två banor är kända för sina snabba och jämna greener och vi garanterar dig en perfekt 
golfupplevelse. Dessutom har vi ett speciellt teesystem vilket gör att du kan anpassa 
svårighetsgraden på ditt spel efter din egen spelförmåga.

Golfweekend med det viktigaste i centrum

En golfweekend innebär att det är golf som står i centrum och vårt hotell ligger också i direkt anslutning till banan med utsikt över Araslövssjön. I de fina rummen sover du gott och kopplar av på bästa sätt efter din dag på banan och har dessutom nära till morgondagens runda.

På vår restaurang kan du njuta av fantastiska måltider tillagade av professionella kockar och ladda upp både efter din spelade runda och inför kommande i en underbar skånsk miljö.

Araslöf Golf & Resort har allt för att att du ska kunna ha din perfekta golfweekend i Skåne. Vinter som sommar har du möjlighet att boka in dig hos oss och spela.