Våra Tränare & Personal

Jonas Reffborn

Head PGA Club Professional

Jag heter Jonas Reffborn, och är en 46 årig skåning med rötter i Malmö och Höör. Mitt golfintresse inleddes på Bosjökloster GK redan 1975. Efter tolv år som golfinstruktör i Norrland kände jag en stark längtan efter nya utmaningar och att återvända hem. När Araslöv kom på tal var valet lätt.

När det gäller min tränarfilosofi är glädje ett nyckelord, vilket ska avspegla sig på både min roll, PQ-shopen och mina assistenters arbete. Min ambition är att hjälpa medlemmarna att utveckla sin golf, hitta nya golfspelare, men inte minst att utveckla junior-, elitverksamheten. 


Golf har som sagt alltid utgjort en stor del av mitt liv. Efter att ha gått på golfgymnasiet i Perstorp gjorde jag min militärtjänstgöring på idrottsplutonen i Växjö. Under denna tiden representerade jag Sverige vid ett flertal tillfällen med EM som höjdpunkt. Jag blev proffs och spelade på svenska touren men också andra tourer som Challengetour och Australien Tour. Därefter påbörjade jag min tränarutbildning där jag genomfört GTU, HGTU och idag är min tränarstatus M4. Min senaste klubb var Storsjöbygdens GK.

Vi ses på klubben!

Jonas