Träningsinformation och anmälan 2017

Anmälan öppen till träning för 2017

Under 2017 kommer vi att ha flera olika träningsgrupper baserade på ambition och kunskapsnivå.
Vår filosofi är "Övning ger färdighet" där ALL träning är viktig.
Här följer information om årets träningsgrupper samt länkar till anmälan.

2017 års gruppindelningar samt träningsschema är klart, klicka på länkarna nedan.

Tjejsatsning 2017
Sedan 2013 gör Araslöv stora insatser för specifikt tjejer. Trenden har varit väldigt positiv där allt fler tjejer mycket glädjande väljer att börja spela på golf på Araslöv.
För att behålla detta intresse kommer vi ha grupper speciellt för tjejer och exempelvis dagsläger som är enbart för tjejer.
Anmäl dig som vanligt till träningen, mer information kommer på vår Kick-Off.

Har du frågor angående träningen, ring receptionen på 044-716 00, max@araslovgolf.se

Följ länkarna nedan för att anmäla er till träningen.
Priserna är preliminära och kan ändras fram till träningsstart i april 2017.

 

 

Golfkul - avgift 700 kr inklusive medlemskap i Araslövs Golfklubb <Klicka här för att anmäla dig till Golfkulsgruppen>
Golfkul är riktad till barn upp till 10 år. Träningen innehåller mycket glädje och lek med syftet är att skapa gemenskap och ett intresse och nyfikenheten för golfen. Träningen innehåller golfens alla bitar såsom teknik, strategi och golfvett där målet är att alla ska få ta "grönt kort". Denna grupp passar även alla som är nya till golfen.
Vi erbjuder träning 2 gånger i veckan, spel var tredje vecka, onsdagar mellan 17.00-18.00 (Med början vecka 17). Vi tränar april-september månad med sommaruppehåll. Utvecklingsgruppen
- avgift 1200 kr + medlemsavgift <Klicka här för att anmäla dig till utvecklingsgruppen>
Utvecklingsgruppen är den träningsgrupp med flest deltagare. Denna grupp juniorer har grönt kort och fokus ligger på just utveckling för dom som vill ta nästa steg med sin golf. Utöver teknikträning så fördjupar vi oss i regler, vett och etikett.   
Vi erbjuder träning 3 gånger i veckan, spel var tredje vecka onsdagar mellan 17.00-18.00 (Med början vecka 17). Vi tränar april-september månad med sommaruppehåll. Junior & Elit-gruppen
- avgift 1500 kr + medlemsavgift  <Klicka här för att anmäla dig till Junior & Elit-gruppen>
Junior & Elit-gruppen är för våra bästa juniorer med ett maxhandicap på 15. I denna grupp finns juniorer som vill satsa på sin golf och är motiverad att träna flera gånger i veckan. Träningen består av både individuell- och gemensam träning. Vi lägger mycket fokus på att utveckla individen, att lära oss vad som påverkar golfresultatet, både på och utanför golfbanan. Träningen är planerad utefter vår tränarfilosofi där spelträning, vanlig träning och testar är viktiga delar i utvecklingen av våra juniorer. Kostnaden på träningen är reducerad men att vara med i denna gruppen kräver vissa motprestationer. Exempel på detta är: delta i klubbmästerskapen 28 augusti, delta som ledare i Team Araslövs tävling 22 juli samt att delta som ledare i träning för golfkul och utvecklingsgrupperna tillsammans med Max i samband med egen träning. 

 

Har ni några frågor om vilken träningsgrupp som passar bäst så ring oss så berättar vi mer.

Medlemsavgift 2016
Ålder 22-26   2 700 kr
Ålder 19-21   1 700 kr
Ålder 14-18   1 100 kr
Ålder  0-13      600 kr