Team Araslöv, 3-manna scramble, den 9 juni 2019

 I  söndags var det juniorerna och ”Team Araslöv” som svarade för tävlingen. Detta innebar att juniorerna hjälpte till vid vissa hål för att hjälpa de tävlande med greenträff på 2 korthål. På hålen 7 och 17 kunde man för en ringa penning köpa ett slag av juniorerna under kontroll av Magnus Ringdahl och Christian Pröjtz. Kaffe serverades av Lovisa med hjälp av Magnus Persson.

22 lag (3-manna lag) kom till start under en fin försommardag med ett utmärkt golfväder. Tävlingen genomfördes på strax över 4 timmar och det var stor förväntan inför prisutdelningen.

Vid prisutdelningen informerade först Magnus Ringdahl om juniorernas verksamhet som Magnus och Max Munther ansvarar för. Drygt 60 juniorer är inom verksamheten och under sensommaren kommer det att var full fart med läger och träning i de olika grupperna. För mer information om kommande aktiviteter och för eventuella nya golfintresserade ungdomar, se på vår hemsida för juniorverksamheterna, länk: http://www.araslovgolf.se/se/golf/medlem/team-araslov.

Segrare blev:

  1. Andreas Nilsson / Tommy Martinsson / Lina Leyman Nilsson på fina 58,9 slag
  2. Tobias Arvidsson / Christoffer Alm / Rickard Sjöstedt på 59,3 slag
  3. Emil Persson / Adreas Johansson / Magnus Svensson på 60,4 slag

För att se hela prislistan följ länk: http://www.araslovgolf.se/se/golf/medlem/tavlingar/git-tavlingar

Tävlingsledare var Stefan Johansson med stab.