Banorna

Våra golfbanor är både för proffs och amatörer

Våra golfbanor hör till de bästa i Skåne både då det gäller utförande och skötsel. Dessutom är banorna kända för de snabba och jämna greenerna. Det som gör oss unika är framför allt vårt speciella teesystem på vår södra golfbana vilket möjliggör för dig att specialanpassa banan och ditt spelsätt efter sin spelförmåga. Vi kan stolt meddela att vi är en av de främsta i Skåne som erbjuder detta spelsätt som gör att varje spelare 
kan utvecklas individuellt. Det är bland annat detta som gör vår golfbana unik.

Oavsett om du är proffs eller amatör har våra banor något för just dig. Sedan 2012 har vi 
arrangerat proffstävlingen Araslöv Open. Det kanske kan vara ett mål för dig att uppnå i år.

Medlem eller inte, alla kan spela på två av Skånes främsta golfbanor
Alla, medlemmar som icke medlemmar, har möjlighet att nyttja våra golfbanor. Fördelen med att vara medlem är dock att du får mängder med förmåner inte minst i form av rabatter. Du får spela på två av de främsta golfbanorna i Skåne och vi kan garantera att du kommer att utvecklas som spelare. 

Golfanläggningen i Skåne som bjuder på mer
Det är så klart golf som står i centrum för allt på Araslöv. Därför ligger också både vårt 
hotell samt vår restaurang direkt på våra golfbanor för den som vill stanna längre. Vårt hotell 
med fräscha, nya och rymliga rum och en restaurang med utsökt mat är en perfekt förberedelse för nästa dags spel.Genom att du bor i direkt anslutning till golfbanorna har du nära till det allra viktigaste, nämligen golfen. Vakna utvilad, ät gott och fokusera på ditt spel på två av Skånes bästa golfbanor. 

Du kan uppleva allt detta genom vårt golfpaket som har blivit ett av Sveriges mest populära. Du får en golfupplevelse på en av de bästa golfanläggningarna i Skåne tillsammans med halvpension. Kan en golfvistelse bli bättre än så?