Winemakers dinner

Under vår winemakers dinner på Araslöv den 24 februari kommer vi att bekanta oss med fem viner från den anrika vingården Sartori från Verona i Italien. Vårt kök har specialkomponerat kvällens meny för att harmoniera med de utvalda vinerna. Under middagen får vi höra Sartoris representant Enrico Oliviere prata om vinerna, egendomen och tillverkningen av vinet. Om du gillar mat och vin i kombination är det här ett tillfälle du inte vill missa. 

Organic Soave

Marani

Regolo Ripasso

Amarone della Valpolicella

Rerum Recioto della Valpolicella 

1898 köpte Pietro Sartori en bit mark med tillhörande källare i den redan då välkända vinregionen Valpolicella. Anledningen var att han ville säkerställa att han alltid skulle ha viner av god kvalitet att servera på sitt hotell. Detta beslut kom att lägga grunden till det som skulle bli familjen Sartoris kall. Vin! I dag drygt hundra år senare är Sartori fortfarande ett familjeföretag med sin bas i Verona. Man producerar allt från de för regionen så unika kraftfulla Amarone- och Ripassovinerna till friska fruktiga Soave.

Datum: 24/2

Tid: 19:00 - 23:00

Maxantal: 40 personer

Plats: Araslövs Restaurang

Pris: 895 SEK

Anmälan til receptionen, info@araslovgolf.se eller 044-71600

Kommentarer